måndag 6 januari 2014

summering av de sista lediga dagar

Jag har satt mig ner flera gånger per dag i några dagar nu och försökt få ner mina tankar i text, men jag har inte funnit någon inspiration alls. Det har bara blivit blankt, liksom sidan jag skulle skriva på. Men, nu när jag har suttit med min hemtenta en stund fick jag tillbaka kliet i fingrarna och kände mig för att i alla fall klottra ner vad som har hänt dem sista dagarna på ledigheten. Min helg har dock varit relativt lugn, men i fredags fick jag mensvärken från helvetet vilket gjorde att mina psykiska demoner hann ifatt också. Hade panikångest fredag eftermiddag och ville gråta för allting, tillslut bestämde jag mig för att packa mina väskor och bara dra. Sagt och gjort, så jag tog mitt pick och pack och åkte till Falkenberg. På tåget kunde jag äntligen lugna ner mitt huvud igen. Pappa kom och hämta mig vid tåget, därpå jag åkte och köpte mat, tog det lugnt inne hos mig och kände mig därefter redo för sällskap igen. Gick in till pappa och satte på filmen Forgetting Sarah Marshall (Dumpad! på svenska). Perfekta sällskapet och fredagsfördriv som fick mig att skratta. Avslutade sedan min missärdag med Gossip Girl långt in på morgonen. Dagen efter ville pappa bjuda mig på mat och när S kom från Halmstad gjorde han oss sällskap. Sedan var det hockey, och jag försökte bry mig en stund innan jag gick in till mig och hade ensamtid istället. Kom sedan på den briljanta idén att åka till mamma och hälsa på. Det bjöds på kaffe och fruktsallad med vaniljvisp och massor av prat med fina mamma. Söndagen var den segaste till att börja med. Hade ingen frukost hemma, så jag fick gå in och sno en ost och några brödskivor av pappa. S kom inte upp förrän vid två och sedan var det bara till att packa för att åka till Halmstad igen. Hade bestämt med S familj att vi skulle komma dit och äta. Det bjöds på en god lasagne och efteråt spelade vi Casino. Jag hade aldrig spelat det innan men vann första rundan, varpå alla ville kalla det nybörjartur (vilket jag inte tror på). Tror att det handlar om att en inte överanalyserar spelet när en aldrig har spelat det innan, helt enkelt. I vilket fall var det hockey igen och efter tio minuter tröttnade jag. Hämtade istället mina hörlurar och satte på Gossip Girl på datorn. Ungefär där tog kvällen slut. Och idag, denna söndagsmåndag har vi precis varit inne i stan där Rock Style hade vip-rea för medlemmar. S fick med sig ett par jeans och en tröja hem, och jag kammade hem noll då den butiken är lite för dyr för min studentkassa tyvärr. Blev sedan bjuden på fika på espresso house innan vi åkte till intersport och hem. Nu ska vi snart åka och träna. S ska testa på Indoor Walking som jag älskar! Blir nog topp. Imorgon är det skola igen och det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning. Puss

Glömde skriva att vi var hos Chris och Rebecca i fredags, och hälsade på deras familj och Zonja. Mitt hjärta sved och ville skrika av lycka och sorg när vi redan efter 55 minuter var tvungna till att åka därifrån igen. Fyfan vad jag älskar den jäkla mopsen. 

1 kommentar:

  1. Det er godt å reise vekk iblant, når kroppen og hodet sier stopp. Så koselig å lese at du har hatt det fint i ferien! Håper skolestart går bra. Godt nytt år!

    SvaraRadera