lördag 11 maj 2013

majdagar genom instagram


Torsdag. Efter regn kom massor av solsken. Jag var på jobbintervju, åt hemma hos pappa och körde sedan till mamma för att landa på vår planet jorden.


Fotograferade soliga verandor och minnen medan mamma och låtsaspappa rensade i ett hus. När vi kom hem dukade vi upp utomhusfika och pratade om jobb och annat.

Sebbo kom hit på kvällen och vi drog på oss träningskläder för att promenera i den fina kvällssolen. Och sedan var den dagen slut. 


Fredag. Umgicks med dessa två från kl. 13 - 21.30. Fixade en powerpoint, drack kaffe, var ute en runda i skogen och resten av dagen och kvällen pratade vi om livet och märkte knappt att det blev mörkt utanför. Himla bra dag.



Lördag. Gick upp före S och satte på kaffe, började organisera min garderob och hade det allmänt gött. Åt frukost, gick och handlade och tog upp städandet när vi kom hem igen! Åt inne hos pappa och bestämde oss senare för att åka till mamma. Där blev det kaffe, tre varv i slingan, tacos, "kommisarie späck" på fyran och korsordslösande. Nu är vi hemkomna och nyduschade. Trött som satan är jag, så snart blir det sängen.

Vi hörs imorgon!

1 kommentar: