onsdag 23 september 2015

valpkurs, redovisning & att andas




Gårdagens valpkurs. Förra gången vi var där fick vi springa in efter bara någon halvtimma då det började ösa ner. Satt sedan inne i deras kurslokal och hade teori medan åskan gjorde så att hela huset skakade och blixtrarna lyste upp i mörkret som om det vore dag. Extremt mysigt. Detta gjorde dock att vi hade lite att ta igen från förra tillfället, så det blev ett intensivt pass. När mörkret kom och lamporna tändes drogs jag tillbaka till de sena träningarna med fotbollen och bara stod och njöt av känslan. Inser hur mycket jag faktiskt gillar hösten.


Om vi då tar oss tillbaka till nutid. Jag kom väl hem för någon timma sedan från skolan. Den första av denna veckans två redovisningar är gjord och efter redovisningen avverkade vi en gruppuppgift. Så. Nu är det redovisning på fredag, börja på hemtenta och plugga till muntliga som gäller innan jag kan ta helg.

När jag kom hem slängde jag i mig en matlåda med potatisgratäng och pannbiff, gick ut med valpen, borstade håret och har nu landat i soffan. Valp sover nedanför mig och jag står emellan att ta en powernap eller plugga begrepp. Antar att jag bör passa på att sova nu när yrvädret äntligen sover, men först en kopp kaffe och en cigg på balkongen (som just nu badar i solsken).


Ha en fortsatt bra onsdag, om jag får be.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar