fredag 20 december 2013

I'M GOING HOME

Jag pustar ut och ser över det sista halvåret och hur mycket jag genomgått. Jag har träffat nya människor som jag planerar att hålla hårt i, jag har fått godkänt i min första kurs på högskolan och skriver just nu en hemtenta i min andra kurs. Jag har börjat gå ner i vikt, sakta men säkert, precis som jag vill denna gången. Ingen stress efter resultat och ingen diet. Bara träning, samt att jag har en go vän att gå ut och gå med och vi pratar om livet och garvar oss igenom nästan hela promenaden.

Jag och Sebastian har snart varit tillsammans i tre år och sju månader och det fungerar bättre än någonsin. Det jag tror är att man växer ihop i ett förhållande om båda verkligen vill att det ska fungera, och det är precis vad vi gör hela tiden. Vi lär oss, kompromissar, pratar och kommer närmre varandra för varje dag. Vi är inte där vi egentligen hade velat vara, jag har tre år kvar på min utbildning och S försöker spara ihop pengar till en kontantinsats, men vi försöker leva så mycket som möjligt i stunden och ta vara på det vi faktiskt har. Det är det enda vi kan göra, vi är trots allt inte särskilt gamla än.

Någonting jag ser fram emot något djävulskt mycket är att vi tar mitt pick&pack och drar oss till falkenberg ikväll. Mitt lilla hus är äntligen (så gott som) klart och vi kan åter flytta in mina grejer i vardagsrummet och få ordning där hemma. Det ska bli helt fantastiskt att få gå där hemma och pilla i helgen och förbereda inför julen. Tända massvis av ljus och bara vara vi två. Någonting jag ser fram emot är även att vi kommer befinna oss på markplan. Sebastian bor längst upp i ett lägenhetshus utan hiss och jag är måttligt trött på trapporna, samt att jag är en aning höjdrädd, så rökpausen på balkongen är inte allt för njutfull. Första gången jag och S flyttade bodde vi på femte våningen, och den första månaden vågade jag knappt ta mig ut på balkongen, men när jag väl gjorde det satt jag ner på betongen och så nära väggen som möjligt. Får en sjuk svindlande känsla att jag blir helt yr. En liten parantes bara.

Nu ska jag börja packa och sätta på hög musik så att grannarna störs lite extra. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar