tisdag 4 augusti 2015

LIVET

En efterlängtad sommardag har passerat. Gick upp vid elva, slängde i en tvätt och bytte om till bikini för att lapa sol i trädgården tillsammans med en podd. Lyssnade på första avsnittet av Tankar med... producerat av Perfect Day Media. Upplägget är ungefär detsamma som Sommar i P1 och i det första avsnittet fick en höra Vanessa Falk berätta om hur hon tagit sig igenom förlusten av hennes lillebror och pappa, samt hur musiken och hästen Ebbe hjälpt henne på vägen. Både starkt och fint.

Därefter packade jag en väska med handduk, solkräm, vattenflaska, kamera samt bok. Letade fram min brassestol och vid halv tre hämtade mamma upp mig för att sedan plocka upp lillasyster och åka till stranden. 

Slog oss ner på en gräsplätt uppe vid klipporna. Mamma slumrade till en stund, medan jag passade på att läsa några sidor i min bok och lillasyster solade.

Efter en halvtimma vaknade mamma då vi plockade fram kaffe och bara myste.



Efter två timmar gick solen i moln - klänning åkte på och en halvtimma senare åkte vi hem till mamma. Åt middag där innan pappa hämtade upp mig. Därefter har jag och bror kört ett pass på gymmet, och nu sitter jag nyduschad i soffan redo att inta sängen om en stund.

Lugnet som infinner sig när livet endast handlar om att öka på brännan, fundera på vad en ska äta till kvällsmat och läsa en bok.

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar