onsdag 17 september 2014

togge & 50-årsfest



I lördags var det dags för 50-årsfest för mamma och låtsaspappa som båda fyller 50 år i år. Blev fixad i håret av paulina (alex flickvän) och var så himla nöjd. Inte ofta jag känner mig så piffig! Det var en väldigt trevlig kväll med rödtjut, lekar och mycket folk. Både personer en träffar ofta och några en inte sett på fleraflera år. Så det var en härlig blandning. Vi ungdomar drog dock hem först. Var otroligt seg i både skallen och kroppen, så det var skönt att komma hem. 


I söndags valde jag att stanna hemma i Falkenberg och istället bila till skolan i veckan. Har mycket arbete med min "kollega" denna veckan, så kan lägga upp tiderna lite som vi vill. Arbetade tillsammans i skolan på måndag förmiddag då vi hade en lektion på eftermiddagen. Måndagkvällen spenderades sedan med katten togge och min goding rebecca. 

På tisdagen bestämde vi oss för att arbeta hemifrån, och idag har vi varit ute och hälsat på på en förskola som vi ska göra vår fältstudie på. Jobbat hemma hos mig därefter. Ätit godis, pratat, druckit kaffe och letat frenetiskt efter min mobil. Ändå har vi hunnit med allt vi skulle göra! Imorgon ska jag äntligen till en specialist och prata om min mage för att se vad nästa steg är. Ska även på handledning i skolan och sedan får vi se var dagen tar vägen. 

PUSS&PUSS


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar