söndag 22 september 2013

16 - 21 september

Måndag, 16 september. 

Tidigt till skolan och hem på eftermiddagen. Var helt död, så det blev en lång powernap. På kvällen åkte jag och S till friskis&svettis och skaffade det efterlängtade gymkortet, och körde vårt första pass.


Tisdag, 17 september.

Hade basgruppsdag. Lunchade, genomförde en observation och tog en lång fika. Pratade om viktiga ämnen och lärde känna varandra bättre. Gillar dessa människorna så himla mycket. Bild lånad av Gabriel Florwald.


Fredag, 20 september.

Gick upp tidigt för att bussa in till stan och möta upp basgruppen för frukost på Espresso House, för att sedan arbeta några timmar med vår observation. Därefter gjorde jag några ärenden och vandrade vidare till min gamla skola LBS, eftersom min snälla kusin som nu går där erbjöd mig skjuts hem. Pratade intensivt om sådant vi missat i varandras liv i 30 minuter på väg till Falkenberg, sedan skiljdes vi åt igen. S kom snabbt därefter, åkte och handlade, lagade en apgod köttfärssås, gick en promenad och avverkade idol och sedan blev det tidig sänggång. (onsdag torsdag hände inget speciellt mer än skola och träning)



Promenad i min fina hemstad.


Lördag, 21 september.

Hade bokat ett indoor walking-pass på friskis i Halmstad klockan 10 så vi gick upp tidigt och bilade från Falkenberg. Mysigt!


Svettigare än svettigast. Åkte därefter hem och fixade oss i ordning för en runda på stan innan det var dags att åka hem till familjen Björding-Glaad och fira Mathilda som fyllde 20 år!


Mathildas närmsta vänner hade gjort ett väldigt fiffigt tårtarrangemang.


Därefter var det dags att åka och förfesta med finaste basgruppen och Malins vän hemma hos Malin (på bild till vänster).


Tog taxi in till stan och tog en fördrink på Bulls med ytterligare massa gosiga människor. Splittrades sedan, då den andra Malin (på bild nedan) stannade på Bulls och vi andra drog til Moon för att dansa resten av kvällen. Galet lyckad kväll/natt förutom lite glas i skon. PUSS



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar