måndag 14 mars 2016

vad vi gjorde förra fredagen

Ligger sjuk hemma och känner att det kan passa sig att se tillbaka till en rolig kväll förra veckan, för att inte fastna i allt för mycket självömkan och diverse destruktiva tankar.

Vid halv sju på kvällen anlände jag och Lina på Halmstad Arena för att skåda det spektakel vi känner som Melodifestivalen. Just i fredags hade Linas bror fixat två gratisbiljetter till genrepet för Andra Chansen. Vid åtta drog det igång och allvarligt talat - har aldrig fattat grejen med Melodifestivalen och förstod det ännu mindre väl på plats. Vadan denna hype? Klockan nio, precis innan den fjärde duellen skulle sätta igång behövde Lina lite frisk luft, så vi gick ut och där bestämde vi oss för att inte gå in igen. Istället gick vi till Statoil. Lina köpte en korv och jag kissade i jägarställning på en toalett som blivit drabbad av en bajssprutare tidigare.

När vi kom ut från Statoil och vandrat planlöst en stund kom Lina på den briljanta idén - vi går in till stan och dricker vin. Gjorde först ett snabbstopp hemma hos henne - drack ett glas vin och sprayade kopiösa mängder hårspray och begav oss sedan mot stan.

Hamnade på ölfiket där ett glas vin blev 1 + en halv flaska var, sedan bar det av mot Morfar's där vi dansade resten av kvällen/natten. Avslutade på Donken där vi goffade i oss mat innan vi blev upphämtade av Sebbe. Klart slut.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar