lördag 10 december 2016

Knöksmockade gator och bultiga fötter.

Ja, vad fan har vi gjort idag?

Åt en jävla jumbofrukost vid nio, tog det launa på rummet ett tag och tog sedan bussen in till Hötorget. Mellan halv tolv och halv fem har all tid, förutom en kaffepaus, gått åt till att trängas med folk och ögna igenom butiker. Lyckades tajma vårt besök på NK med att Ernst Kirchsteiger skulle ha boksignering. Jävla jippo. Oklart om det var för tomten eller Ernst dock.

Efter många timmars promenerande gick vi slutligen mot Biblioteksgatan, där sista butiksstoppet för dagen fick äga rum. Urban Outfitters!


När vi kom tillbaka till hotellet andades vi i någon timma samtidigt som vi försökte komma på vad vi skulle käka. Ringde två restauranger som kändes intressanta, men som vi anade var det fullbokat. Bestämde oss då för att gå till Flippin' Burgers och kolla läget och om det skulle visa sig vara alldeles för lång väntetid upprättade vi en plan B - pizza. När vi kom till Flippin' Burgers blev vi varse om den sköna kön som innebar 38 personer före oss. Nä. Så vi styrde stegen mot Pizzeria La Grande! En enorm pizza senare begav vi oss tillbaka mot Sankt Eriksgatan. Tog ett glas vin på baren bredvid och nu är vi uppe på rummet igen sedan någon timma. Det dunkar i mina fötter och ögonen har åter igen blivit röda.


Två övriga bilder: Ett slaskigt gamla stan och jag i min nya FANTASTISKA tröja.

HEJ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar